Huwelijk op een boot in Muiden

Een aantal van onze schepen zijn officieel trouwlocatie van de gemeente Muiden. Dat biedt unieke mogelijkheden om jullie huwelijk plaats te laten vinden op een boot. Het huwelijk kan voltrokken worden op open water of terwijl het schip in de haven ligt. De keuze is aan jullie. Ook kan de huwelijksvoltrekking zowel boven- als benedendeks plaatsvinden.

Zodra het officiële gedeelte ten einde is, gaan de trossen los en kan het feest beginnen. De intieme sfeer aan boord, de omgeving en het water, maken er een dag van die niet alleen voor de bruid en bruidegom onvergetelijk is, maar voor alle gasten! Natuurlijk kan het schip eerst ook voor de wal blijven liggen en dienen als locatie voor jullie receptie.

Voorbeeldprogramma huwelijk op het water

14:00 uur, aankomst aan boord en huwelijksceremonie.

Aankomst aan boord van het schip dat ligt afgemeerd in de haven van Muiden. De ambtenaar die jullie huwelijk gaat voltrekken is natuurlijk al aanwezig en heet jullie welkom. Na ontvangst door de ambtenaar van de burgerlijke stand van Muiden vindt de huwelijksvoltrekking plaats.

15:00 uur, de bruidstaart wordt aangesneden

Na het officiele gedeelte is het nu tijd om het bruidspaar te feliciteren. De bruidstaart wordt aangesneden en er wordt een feestelijke toast uitgebracht op de bruid en bruidegom.

bruiloft zeiltocht muiden15:30 uur, samen het water op!

Het schip verlaat de haven om samen met jullie gasten jullie huwelijksgeluk te vieren in een ontspannen setting. Onderweg worden heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. De mogelijkheden vind je op onze cateringpagina. Hebben jullie speciale wensen? Dat kan natuurlijk ook. We bespreken graag wat er mogelijk is aan boord van het schip.

17:30 uur, feestmaaltijd!

We zoeken een mooie ankerplek om aan tafel te gaan. Het buffet, running dinner, diner aan tafel of de barbecue wordt geserveerd. Er zijn zeer veel mogelijkheden voor het diner.

21:00 uur, terug in de haven

Na een ontspannen middag op het water met een select gezelschap keren jullie weer terug in de haven.
bruidsboeket op huwelijksbootje

We hadden een bijzonder goede (en zonnige) dag dank zij jou en de crew. Onze gasten waren zeer onder de indruk. Met Auke had ik al 2 maal gevaren en hij was informatief als altijd en beide bemanningsleden gaven een zeer goede service en waren uiterst vriendelijk. Ook dranken, snack en maaltijd waren uitstekend!
Frans Nijnens, 40 jarig huwelijk
Wij hebben genoten van alles. Het schip is prima uitgerust om binnen te vertoeven als dat nodig is. De bemanning was top, De bediening was top en natuurlijk Radboud, een schat van een kok, was ook top! Ik hoop zeker nog eens mee te varen op de Hoge Wier, dan in makkelijke kleding i.p.v. een trouwjurk.
Arianne Vrolijk-Kluivers
Wij zijn erg tevreden over Muiden Maritiem. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat wij een super bruiloft hebben gehad aan boord van de Hoge Wier. Een fantastisch boot met een hele goede en gezellige crew. Verder waren we erg blij met de snelle en heldere communicatie voorafgaand aan de dag.
Nouchka Schopenhouer & Patrick de Jong
Bedankt voor de mooie dag die wij op De Hoge Wier mochten beleven. De bediening was super goed, het eten fantastisch en de boot is een goede zeiler. Het was een heerlijke zeiltocht!
Janneke & Jeroen
Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Joost
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!