Wij bieden vele all in arrangementen voor uw bedrijfsuitje, relatiedag of personeelsuitje. Al onze zeiluitjes vertrekken vanuit Muiden, een pittoresk stadje aan de A1 op nog geen 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Muiden is zeer centraal gelegen en direct aan het IJsselmeer.

Bedrijfsuitje zeilen Muiden

Breng bijvoorbeeld zeilend een bezoek aan het forteiland Pampus voor een uitgebreide rondleiding. Of zeil lekker een paar uurtjes na het werk, onder het genot van een hapje en een lekker buffet. Een bedrijfsuitje zeilen met Muiden Maritiem betekent niet alleen zeilen maar ook heerlijk eten en drinken met desgewenst een extra activiteit erbij en dat allemaal op de mooiste schepen van Nederland! Voor ieder wat wils en altijd goed verzorgd.

Muiden als startpunt voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, familiedag of verenigingsuitje: Aan boord van onze schepen, die alle vertrekken vanuit Muiden, vindt u alle rust. Tijdens de vaartocht kunt u volop genieten van het ware leven aan boord van een zeilschip. Boven uw hoofd hoort u gestommel op de luikenkappen wanneer het schip gaat wenden. Watersport met voor elk wat wils. Wat dacht je van de onderstaande arrangementen:

pampus bedrijfsuitje    Bedrijfsuitje zeilen muiden Pampus; Heeft u een bedrijfsuitje of afdelingsuitje te plannen en wilt u lekker een dagje ontspannen weg met elkaar? Kom aan boord van een traditioneel zeilschip en zeil naar het forteiland Pampus voor een rondleiding.

Indien u met een grote groep bent dan verdelen we de groep over meerdere schepen en zeilt u de Slag om Pampus! Een spectaculair en dynamisch bedrijfsuitje vol interactie.

vino_wine-&-spice   – Bedrijfsuitje zeilen muiden kookworkshop; Bij het organiseren van bedrijfsuitjes valt men vaak terug op dezelfde activiteiten maar de combinatie van zeilen en koken is waarschijnlijk nog niet vaak voorbijgekomen! U volgt een kookworkshop aan boord van een meer dan 100 jaar oude klipper onder leiding van een professionele kok. Het koken wordt afgewisseld met het zeilen waardoor u een bedrijfsuitje organiseert waarbij iedereen het naar zijn zin heeft!</p>

MM vergadering vergaderlocatie huren Bedrijfsuitje zeilen muiden vergaderen; ’s Morgens serieus vergaderen in de salon benedendeks en na de lunch gaan de trossen los en de zeilen omhoog! Combineer uw bedrijfsuitje of personeelsdag met een dagdeel vergaderen of met een presentatie om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Aan boord zijn alle vergaderfaciliteiten aanwezig.

– Bedrijfsuitje zeilen muiden grote groepen; Voor groepen vanaf 40 personen hebben wij verschillende dynamische arrangementen. Kijkt u op onze ‘evenementenpagina’ voor een origineel bedrijfsuitje!

image3

 Bedrijfsuitje zeilen muiden avond tochten; Weinig tijd voor een bedrijfsuitje tijdens kantooruren omdat de zaak niet gesloten kan worden? Wat dacht u van een bedrijfsuitje na kantoortijd? Lekker zeilen vanuit het centraal gelegen Muiden met een drankje en een heerlijk buffet. Klik op bovenstaande link voor meer informatie over dit bedrijfsuitje.

 

We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen en de fantastische dag. We hebben het echt geweldig gehad. Ook Jaap Somsen was geweldig.

Irene Andringa, Sioux LIME
Open WhatsApp
Zin om te zeilen?
WhatsApp met Joost
Hoi! Zin om te zeilen, maar nog niet echt een idee hoe en wanneer? Ik denk graag met je mee 😊