Teambuilding activiteiten op een boot

Teambuilding activiteiten op een boot: als je ergens goed moet samenwerken, dan is het aan boord

water zeil hijsen

Op een groot zeilschip moet je hoe dan ook samenwerken. Zo’n schip besturen gaat niet alleen en door goed met elkaar te communiceren kom je het verst.  Sinds 1999 verzorgen wij daarom succesvol speciale teambuilding programma’s aan boord. Op maat gemaakt voor het schip. Met teambuildingactiviteiten  waarin je kennis maakt met alle facetten van het zeilschip en het vaarwater. Een stukje historie, een stukje probleemoplossen, een stukje samenwerken, een stukje creativiteit, alles zit in het programma verwerkt.

De teambuilding activiteiten zijn een mooie aanvulling op jullie bedrijfsuitje of teamdag! Goed voor de teamspirit en het groepsgevoel maar niet zo serieus dat de lol er van af gaat. Geen ellenlange analyses en voor- en nabesprekingen. Maar lekker met elkaar bezig zijn in een verfrissende en nieuwe omgeving. In de buitenlucht!

teambuildnig

Of wat dacht je van een onderlinge zeilwedstrijd?

De beste manier om een team hecht te maken, is door een gezamelijke vijand te creëren, zeggen ze. Dus verdeel de groep op in onderlingen
teams en laat ze met elkaar de strijd aan gaan! Dat kan in kleine groepjes van ca. 12 personen per zeilschip of met grotere groepen per schip. In het eerste geval zeil je met lemsteraken en in het tweede geval met klippers of tjalken. Of een mix daar van. Ook het organiseren van bedrijfsregatta’s is één van onze specialiteiten dus daag ons uit en vraag vandaag nog een offerte aan!

Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Joost
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!