Voor heerlijke meerdaagse zeiltochten

De Overwinning, het familie zeilschip bij uitstek. Door haar veelzijdigheid leent de Overwinning zich erg goed voor een vakantie met de hele familie op het Wad. Zowel de actieve zeiler als de natuurgenieter komt aan zijn of haar trekken en de veilige zitkuip zorgt ervoor dat ook opa en oma en de kleinkinderen een fijne vakantie hebben. Door de geringe diepgang van de Overwinning (90cm) vaart ze fantastisch over alle ondiepten van het Wad en kunnen alle Waddeneilanden in één week zeilen worden aangedaan. Zeilen en zonnen, wadvaren en wadlopen, een prachtig eiland verkennen, maar vooral genieten en ontspannen aan boord van dit heerlijke schip.

Ieder jaar zeilt de Overwinning minstens 7 wedstrijden op de Waddenzee en op het IJsselmeer. En jij kunt mee wedstrijdzeilen op de Overwinning! Het is een fantastisch spektakel om mee te maken, tientallen oude klippers en tjalken die oude tijden doen herleven en onder volle zeilen strijden om de bokaal en de eeuwige roem.

Alleen of in een groep, ervaren of beginner, fanatiekeling of toch meer toeschouwer?

De Overwinning is erg goed uitgerust en uitgebalanceerd waardoor ze zich makkelijk laat zeilen. Met een paar aanwijzingen van de ervaren bemanning weet iedereen wat hij of zij moet doen om haar goed te laten zeilen.

Beschrijving schip:

De Overwinning, een super comfortabele familie race-boot uit 1914. De Overwinning is de snelste tjalk van Nederland, met haar hebben we alle voor dit scheepstype uitgeschreven wedstrijden meerdere malen gewonnen! Door de veilige zitkuip is ze geschikt voor jong en oud, de fanatiekeling of de vakantieganger. Zeil zelf, of laat je lekker zeilen.

De Overwinning heeft plek tot 25 gasten overdag en tot 16 gasten om te slapen. Het schip is voorzien van een goede keuken, toiletten en een douche. Van centrale verwarming, stromend warm en koud water, 220V en 24V.

Afvaarthavens:

Harlingen of in overleg

Faciliteiten:

2  toiletten
2 douches
Centrale verwarming
Keuken
Radio/CD-speler, Ipod en Mp3 aansluiting
Zitkuip aan dek

Technische details:

Lengte: 24,30 meter
Breedte: 4,90 meter
Diepte: 0,90 meter

Max. aantal gasten dagtocht: 25
Max. aantal gasten met overnachting: 16

 

 

 

 

Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Anna
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!