Het vlaggenschip van Muiden!

Een van de snelste klippers van Nederland!

Vooruitstrevend en uniek interieur

Zeer geschikt voor vergaderingen, recepties, bedrijfsuitjes, relatiedagen

Beschrijving schip:

trouwlocatie-muiden Deze éénmastklipper is een zeer snelle zeiler, op dit moment één van de snelste klippers van Nederland. Het interieur heeft een trendy en moderne uitstraling. Het is tevens zeer flexibel; de opstelling benedendeks kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Ook aan dek kunt u comfortabel verblijven in de ruime zitkuip en de trendy zitzakken. De klantgerichte bemanning maakt uw uitje onvergetelijk!

Afvaarthavens:

Muiden, Amsterdam, Volendam

Faciliteiten:

2 toiletten

1 douche

Centrale verwarming

Biertap

Radio/CD-speler, Ipod en Mp3 aansluiting

TV/DVD

Presentatiemogelijkheden (beamer/whiteboard/flipover/scherm)

Ruime zitkuip aan dek

Technische details:

Lengte: 25,00 meter
Breedte: 5,15 meter
Diepte: 1,00 meter
Capaciteit: 20 – 60 personen

Zeilkipper de Hoge Wier is speciaal ingericht voor het zeilen van mooie dagtochten.

Bij Muiden Maritiem kan je een zeilschip huren met professionele bemanning. Je kunt een hele dag zeilen (standaardhuur vanaf 4 uren) maar ook een avond, een middag of een weekend zeilen behoren tot de mogelijkheden. Wij nemen je mee het water op en zeilen met jou en jouw gasten langs de mooiste plekjes op het IJsselmeer, Markermeer en Buiten IJ.

 

Een dag zeilen vanuit Muiden?

Muiden is de ideale vertrekhaven voor een dag op het water. Centraal gelegen in het land en met leuke bezienswaardigheden die in een dag goed te bezeilen zijn: Amsterdam, Pampus, Volendam, Marken en Durgerdam. Het landschap aan de horizon is afwisselend met de stadse skyline van Amsterdam, de mooie huisjes van Durgerdam, de polders van Almere en het Paard van Marken in zicht. Omdat de vraag naar dagjes zeilen in Muiden van oudsher groot is, zijn er een aantal aanpassingen vericht aan ons schip: alle hutten en bedden zijn er uit gehaald en de salon benedendeks is volledig ingericht voor het zeilen van 1 daagse zeiltochten. Met een grote bar, ruim voldoende zitplaatsen en professionele horeca.

Bij Muiden Maritiem hebben wij dit tot in de perfectie verheven en werken wij dan ook met een zeer professionele bemanning die hospitality door hun aderen heeft vloeien. Alles is zo aanwezig om uw bedrijfsuitje, teamuitje, relatiedag, bruiloft, familiedag of verjaardagsfeest tot een groot succes te maken!

All-in arrangementen of een dagtocht zeilen op maat

Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij verschillende (all-in)  arrangementen voor zowel  zakelijke als particuliere doelgroepen. Heeft u specifieke ideeën over de invulling van de zeiltocht en past daar geen standaard arrangement bij? Geen probleem. We maken samen met u een programma op maat.

Voorbeelden dagtochten zeilen

Zo kunt u bijvoorbeeld een dagtocht zeilen naar Marken of naar Volendam.  Of u doet Pampus aan tijdens uw zeiltocht. Ook zijn er verschillende teambuilding activiteiten of kookworkshops aan boord mogelijk.

Heeft u geen groep maar wilt u toch een dagtocht onder zeil, dan kunt u zich inschrijven op een zeildag met individuele inschrijving of meegaan met een zeilwedstrijd.

Wij zeilen veelal vanuit Muiden. De Muiden vesting is een gezellig en mooie plek om vandaan te zeilen!

Dit zeggen onze klanten over hun vaartocht met De Hoge Wier:

We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen en de fantastische dag. We hebben het echt geweldig gehad. Ook Jaap Somsen was geweldig.
Irene Andringa, Sioux LIME
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad. Het weer was goed, het gezelschap leuk, het schip geweldig! Ook de catering was perfect. 
Judith Buurman, Waternet
Wat een geslaagd relatie evenement, onze gasten vonden het geweldig aan boord en iedereen heeft genoten van SAIL. Dank voor jullie aandeel daarin, wij kijken -nu al- uit naar de volgende editie!
Relatievaartocht ALD Automotive, Ingrid Fraeijhoven
Ik wil jullie te bedanken voor de goede zorgen en de gezellige sfeer aan boord. Er waren weinig, maar duidelijke regels. Dat helpt goed bij deze groep. Het eten was lekker en wat fijn dat jullie extra zorg hadden besteed aan de dieetwensen! Het weer zat niet mee, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Het zeilen was daardoor spannend en de collega’s die met stoel en al naar de andere kant van het schip schoven bracht hilariteit. Wij kijken terug op een natte, maar leuke dag, waarbij jullie schip toch wel het hoogtepunt was!
Bedrijfsuitje Cygnific, Merel Homan
Het was geweldig! We hebben echt genoten! Ik heb alleen maar positieve feedback ontvangen.Zeer geslaagde dag dus! Hopelijk tot snel een andere keer!
Personeelsuitje Hill-Rom, Anna Ibrahim
Dank voor een onvergetelijke dag. Schitterend zeilweer, geweldig schip en perfecte bediening. We hebben er van genoten.
Verjaardagsfeest, 50 jarige met 60 gasten
Ik wil jullie bij deze nog complimenten geven.We hebben echt een super dag gehad! Het weer was natuurlijk heerlijk (alleen jammer dat we bijna geen wind hadden)Het personeel aan boord was erg vriendelijk!En we hebben van onze klanten ook nog terugkoppeling gehad hoe leuk ze de Sail hebben ervaren.Kortom we hebben echt een top dag gehad.
Klantendag N+P Recycling, Maartje Geurts
De aanwezigheid op jullie boot is erg goed bevallen, het was allemaal erg goed geregeld! Ook voor de bemanning/ medewerkers mijn complimenten, erg goed, vriendelijk en leuke mensen op de boot! Mijn complimenten! Zeker een aanrader voor wie weet een volgende keer! Dank je!
Jubileum uitje Salarisprofs, Marieke van Rooijen
Was geheel top! Goed verzorgd. Prima en gezellige gastheren, mooie boot.
2 daags management uitje, Jan Boerma, districtsmanager UWV Werkbedrijf Den Haag en Leiden
Hierbij wil ik laten weten dat het helemaal top georganiseerd was. Hele prettige crew aan boord, geweldig schip en een goede cateraar! Nogmaals bedankt voor deze samenwerking en ik zal jullie en De Hoge Wier zeker aanbevelen en zelf in gedachten houden voor een eventueel volgend event.
Mooi Weer BV, Bas van Es
Iedereen was zeer positief over het uitje. Goede bemanning en erg betrokken en tijd om wat uit te leggen over zeilen etc. Compliment. Catering : Goed en gezellig. Eten: Goed, uitgebreid en voldoende. Liep allemaal gesmeerd. Helaas iets teveel wind maar de sfeer was opperbest!
Bedrijfsuitje Gert Snel BV, Gerbrand van Lieshout
Was een prima dag, met enorm veel flexibiliteit van de kant van Muiden Maritiem, vooral wat betreft ophalen van collega’s met de rib!
teamuitje Deloitte Inovation, Wouter Swolfs
Het was een groot succes, dat kan ook bijna niet anders met het mooie weer natuurlijk.Maar we hebben veel positieve opmerkingen gekregen over het schip en de bemanning.De sfeer was super en iedereen heeft zich uitstekend vermaakt!”
Jubileum uitje Rotary Club Bussum, Marischka Konings (MK Producties)
Bedankt voor de mooie zeiltocht die we gisteren met Muiden Maritiem hebben mogen maken, we hebben ervan genoten!
Uitje Stichting Accessibility, Tom Lankamp
Complimenten voor de geslaagde middag op het water, top geregeld!
Personeelsuitje DPA Group N.V., Maud Koudijs
We hadden een bijzonder goede (en zonnige) dag dank zij jou en de crew. Onze gasten waren zeer onder de indruk. Met Auke had ik al 2 maal gevaren en hij was informatief als altijd en beide bemanningsleden gaven een zeer goede service en waren uiterst vriendelijk. Ook dranken, snack en maaltijd waren uitstekend!
Frans Nijnens, 40 jarig huwelijk
Hierbij wil ik jullie nog even bedanken voor de goede organisatie en vooral de bemanning aan boord!Ze waren ontzettend aardig en enthousiast en ook heel prettig was dat ze enerzijds heel sociaal en gezellig met ons waren en anderzijds ook een bepaalde afstand wisten te bewaren (bv tijdens een korte speech of wanneer we als team bij elkaar zaten).En wat een prachtig schip! Bedankt voor het goede advies om toch voor De Hoge Wier te kiezen ivm de ruimte voor de barbecue
Bedrijfsuitje Heerema Marine Contractors Nederland SE, Wendy van der Zijden
Hierbij wil ik jullie danken voor de organisatie van het event afgelopen vrijdag. Onze klanten en ook wij zelf hebben het goed naar onze zin gehad.
Relatie uitje ALD Automotive, Piet Heins
We hebben afgelopen zaterdag een hele mooie dag gehad, nogmaals bedankt!
Maurits Bisschop, studentenuitje
We hebben echt een top dag gehad. We organiseren elk jaar een zeiltocht maar dit was wel een van de succesvolste, veel dank daarvoor!
Floyd Bolland, studentenuitje
I would like to take this opportunity to thank you and your ship crew for the sailing trip. Our all team enjoyed it very much!
H.K., bedrijfsuitje
Het was een geweldige tocht, leuke bemanning, goed zeilweer en lekker gegeten!
Anke van Offeren, verjaardagsfeest
Graag willen we jullie bedanken. Het was fantastisch! We hebben echt enorm genoten. Wat een prachtige zeilboot, fijne bemanning, heerlijk eten en we hadden goed weer.
Linda Jansen
Hierbij willen wij Muiden Maritiem en de bemanning van de Hoge Wier nog hartelijk bedanken voor de fantastische dag afgelopen zaterdag. Het weer zat natuurlijk ongelooflijk mee maar de Hoge Wier was fantastisch, de catering was prima verzorgd en van goede kwaliteit, de bemanning vriendelijk en attent en de indeling van de dag was erg leuk. Kortom we hebben genoten en hadden moeite om te ontschepen rond 19.00.
Roderick Keur en Carolien van Haaster
Fantastisch schip, hele vriendelijke bemanning en super service!
Vanessa van Donselaar, ProRail
Hartelijk dank voor de prachtige avond op De Hoge Wier! Zowel mijn collega's als klanten hebben genoten van de zeiltocht, alles was goed geregeld. We denken zelfs aan een vervolg volgend jaar.
Rabobank Amsterdam, Saskia van Zuylen
Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Anna
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!