Al jaren ons specialisme: zeilwedstrijden organiseren voor grote groepen. Met 3 of meer schepen zeilt u om uw eigen bedrijfs-bokaal. Compleet met palaver, startschip en prijsuitreiking. De zeilwedstrijd wordt afgesloten met een smakelijke barbecue. Dit programma is geschikt voor groepen vanaf 50 personen. U zeilt met klippers of tjalken. Met Muiden als centrale startplek. Zeilervaring is niet nodig, uw enthousiasme is genoeg!

Programma zeilwedstrijd met barbecue

14:00 uurAankomst in Muiden. De schepen liggen naast elkaar op u te wachten. De groep verdeelt zich over de schepen. Per schip wordt u door de bemanning ontvangen met koffie, thee en huisgemaakte koekjes. De schippers houden een welkomstwoordje en vertellen kort wat over de geschiedenis van de schepen.
Aansluitend komt de wedstrijdleiding aan boord en zij vertellen hoe de zeilwedstrijd er uit zal zien, hoe de wind staat en welke procedures er gevolgd gaan worden teneinde een eerlijke wedstrijd te zeilen.
14:45 uurDe trossen gaan los. De zeilen worden gehesen en er wordt een rondje om Pampus gezeild om u vertrouwd te maken met het schip en de handelingen aan boord.
15:30 uurNu is het tijd voor het serieuzere werk. De zeilen worden gehesen voor de echte zeilrace.
16:00 uurAan dek wordt een borrelgarnituur geserveerd. Aan dek worden drankjes uit de bar, banketbakkerszoutjes en noten en een ‘Amsterdams plateau’ geserveerd. Het ‘Amsterdams plateau’ bevat:

old A’dam/jonge boerenkaas
ossenworst/leverworst/grilworst
augurk/Amsterdamse uien/mosterd

17:30 uurFinish zeilrace.
18:00 uurDe schepen gaan tezamen voor anker of meren gezamenlijk af bij het eilandje ’t Hooft’ voor de kust van Muiden. Aan dek houdt de wedstrijdleiding de prijsuitreiking met een mooie bokaal voor de winnende bemanning.
18:30 uurDe bemanning serveert een smakelijke barbecue aan dek. De barbecue bestaat uit:

Vlees/vis
Saté van gemarineerde kippendijen, 3 per persoon
100% Beefburger
Spies gemarineerde gamba’s

Salades
Caesar Salade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas schilfers en traditionele dressing
Tonijnsalade. Verse gegrilde tonijn, Tonijnsalade, olijven, rode ui, haricoverts, aardappel, ei
Griekse salade, tomaat, komkommer, feta, olijven

Sauzen & bijgerechten
Knoflook saus
Cocktail saus
Satésaus (warm)
Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter, tapenade

 

20:30 uurDe ankers gaan op en de schepen zetten koers richting Muiden.
21:00 uurEinde van een gezellige en actieve zeildag in de haven van Muiden.

Prijsindicatie Zeilwedstrijd met barbecue programma: v.a. € 110,- p.p., exacte prijzen zijn afhankelijk van de dag en de beschikbaarheid van de schepen.

Meer wedstrijden bekijken om mee te zeilen? Neem hier een kijkje.

Het was een fantastische dag ondanks het slechte weer.
Theo van Putten, Ernst & Young accountants
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Alles is geheel naar wens verlopen en iedereen was tevreden.
Lisette Eeken, D&A Medical Group
De Muider Hardzeildagen zijn begonnen. En wij mogen mee met De Hoge Wier. Mijn man mag regelmatig aan het roer staan en dat is ook het leuke van meevaren, dat geprobeerd wordt het ieder naar de zin te maken. We genieten allemaal. Om 18.00 uur mag ik de prijzen uitreiken in de feesttent. En u raadt het al: de Hoge Wier krijgt de eerste prijs bij de kleine klippers. Ik voel me een beetje trots dat ik daar bij hoorde, vandaag. We heffen het glas met de bemanning en gaan rozig en voldaan naar huis.
Anne-Marie Worm-de Moel, Burgemeester Muiden
In het kader van een incentive hebben wij voor een 40-tal relaties onlangs een zeilregatta met 3 tjalken gehouden. Voor de meeste deelnemers was het een eerste kennismaking met de zeilsport. Daarom was een wedstrijd met zo'n prachtig klassiek zeilschip op het IJsselmeer een mooie kans. Aan boord hielpen de genodigden enthousiast mee. De goede catering aan boord zorgde dat onze relaties ook inwendig niets te kort kwamen. Al met al een fantastiche dag en geweldige ervaring.
CNH Capital Benelux
Met de wind in de zeilen genoten de aanwezigen van de zeiltocht, het uitzicht en het heerlijke weer. Diverse collega’s namen tijdelijk het roer over. De catering was zeer goed verzorgd. Op het dek was het in de zon heerlijk vertoeven. Zo was er voor iedereen genoeg te zien en te beleven. Het was een leuke dag die afgesloten werd met een lekkere barbeque bij het strand van Muiden. Complimenten voor de kapiteins die er een voortvarende, goed georganiseerde dag van wisten te maken.
Reynaers en Roval
Dank voor uw goede zorgen: wij waren meer dan tevreden en zullen Muiden Maritiem zeker aanbevelen aan anderen die een soortgelijk evenement willen organiseren!
Gemeentearchief Rotterdam, Mies Langelaar
Zowel de zeiltocht als de barbecue waren super. Onze hele afdeling was enthousiast over dit uitje.
PGGM, Sanny Wisse

Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Joost
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!