Een veel geboekt uitje met een compleet programma; u start met een bezoek aan het forteiland Pampus. Daarna gaan de trossen los voor een zeiltocht op het IJsselmeer. Als afsluiter geniet u van een heerlijke barbecue terwijl het schip voor anker ligt met zicht op het Muiderslot!

 

Programma Zeilen, Pampus & BBQ arrangement

13:00 uur, ontvangst aan boord

Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en koek. De schipper houdt een welkomstwoordje en vertelt kort wat over de geschiedenis van het schip.

13:30 uur, op naar Pampus!

De trossen gaan los voor uw vaartocht (op de motor) naar Pampus. Onderweg passeert u de ‘Oude Zeesluizen’, het Muiderslot en de Koninklijke Jachthaven van Muiden.

14:00 uur, bezoek aan Pampus

Er wordt afgemeerd bij het forteiland Pampus w

aar u van boord gaat voor een bezoek aan het eiland dat onderdeel is van de ‘Stelling van Amsterdam’. Aan de hand van een boekje met plattegrond en beschrijving van het fort kunt u zelf uw eigen route door alle kamers en gangen in het fort kiezen. In het fort komen door middel van de multimediale en interactieve ‘Pampus Experience’ de Stelling van Amsterdam en het fort tot leven.

15:00 uur, het water op

Nu is het tijd om te zeilen! Als u dat leuk vindt dan kunt u helpen met zeilen hijsen, sturen en navigeren. Onderweg serveert de bemanning banketbakkerszoutjes en gemengde noten en drankjes uit de nationale bar.

17:30 uur, voor anker

De zeilen worden gestreken. Het anker gaat uit op een mooie beschutte plek met uitzicht op het Muiderslot.

18:00 uur, BBQ

Aan dek wordt een smakelijke barbecue voor u geserveerd.

20:00 uur, einde programma

Einde van een heerlijke zeilmiddag en avond en u keert weer terug in de haven van Muiden.

Dit arrangement is inclusief:

Scheepshuur, bemanning & bediening
Koffie ontvangst
Plateau Amsterdam
Vrije Nationale bar
Uitgebreide BBQ
Bezoek aan Forteiland Pampus
BTW

Vanaf € 115,- pp. bij 60 personen
Bij 50 personen €124,- pp.
Bij 40 personen €138,- pp.
Bij 30 personen €158,- pp.
Bij 25 personen €165,- pp.
Bij 20 personen €189,- pp.

* Alle gecommuniceerde prijzen zijn inclusief BTW

* Meerprijs vertrekhaven Amsterdam, IJburg vanaf  € 160,- per vaaruur


Reviews:

We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen en de fantastische dag. We hebben het echt geweldig gehad. Ook Jaap Somsen was geweldig.
Irene Andringa, Sioux LIME
Ik wil jullie te bedanken voor de goede zorgen en de gezellige sfeer aan boord. Er waren weinig, maar duidelijke regels. Dat helpt goed bij deze groep. Het eten was lekker en wat fijn dat jullie extra zorg hadden besteed aan de dieetwensen! Het weer zat niet mee, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Het zeilen was daardoor spannend en de collega’s die met stoel en al naar de andere kant van het schip schoven bracht hilariteit. Wij kijken terug op een natte, maar leuke dag, waarbij jullie schip toch wel het hoogtepunt was!
Bedrijfsuitje Cygnific, Merel Homan
Het was geweldig! We hebben echt genoten! Ik heb alleen maar positieve feedback ontvangen.Zeer geslaagde dag dus! Hopelijk tot snel een andere keer!
Personeelsuitje Hill-Rom, Anna Ibrahim
Iedereen was zeer positief over het uitje. Goede bemanning en erg betrokken en tijd om wat uit te leggen over zeilen etc. Compliment. Catering : Goed en gezellig. Eten: Goed, uitgebreid en voldoende. Liep allemaal gesmeerd. Helaas iets teveel wind maar de sfeer was opperbest!
Bedrijfsuitje Gert Snel BV, Gerbrand van Lieshout
Was een prima dag, met enorm veel flexibiliteit van de kant van Muiden Maritiem, vooral wat betreft ophalen van collega’s met de rib!
teamuitje Deloitte Inovation, Wouter Swolfs
Bedankt voor de mooie zeiltocht die we gisteren met Muiden Maritiem hebben mogen maken, we hebben ervan genoten!
Uitje Stichting Accessibility, Tom Lankamp
Complimenten voor de geslaagde middag op het water, top geregeld!
Personeelsuitje DPA Group N.V., Maud Koudijs
Hierbij wil ik jullie nog even bedanken voor de goede organisatie en vooral de bemanning aan boord!Ze waren ontzettend aardig en enthousiast en ook heel prettig was dat ze enerzijds heel sociaal en gezellig met ons waren en anderzijds ook een bepaalde afstand wisten te bewaren (bv tijdens een korte speech of wanneer we als team bij elkaar zaten).En wat een prachtig schip! Bedankt voor het goede advies om toch voor De Hoge Wier te kiezen ivm de ruimte voor de barbecue
Bedrijfsuitje Heerema Marine Contractors Nederland SE, Wendy van der Zijden
Wij waren zeer tevreden over het uitje, dankzij het fantastische weer en de goede service!
Bedrijfsuitje Ilionx, Arnoud Mesken
I would like to take this opportunity to thank you and your ship crew for the sailing trip. Our all team enjoyed it very much!
H.K., bedrijfsuitje
Ik wil u en uw organisatie hartelijk danken voor de leuke tocht en de goed verzorgde barbeque. Ikzelf en (belangrijker) onze gasten hebben ervan genoten. Met vriendelijke groet,
Nieuwland Groen & Milieu, Mark Reefman
De reacties van de collega's waren erg positief omtrent het schip, de bemanning, de verzorging en het varen. De reacties over de rondleiding op Pampus waren wisselend. Niet negatief of zo, de gidsen wisten voldoende te vertellen en waren enthousiaste vertellers. Voor de rest waren we erg tevreden over alles. Alles, inclusief de bbq was top geregeld. Dank daarvoor!
Politie Academie Amersfoort, Kees van Amerongen
Zowel de zeiltocht als de barbecue waren super. Onze hele afdeling was enthousiast over dit uitje.
PGGM, Sanny Wisse
Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Joost
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!