Het forteiland Pampus ligt voor de kust van Muiden. Beleef dit unieke stukje Nederland volledig door een bezoek te brenge aan Pampus per zeilschip. Onderweg geniet je van heerlijke catering en heeft u genoeg tijd om te zeilen en ontspannen van het IJsselmeer te genieten.

Programma Zeilen naar Pampus, dagarrangement

10:00 uur, ontvangst aan boord

Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en koek.

10:30 uur, op naar Pampus!

De trossen gaan los voor uw vaartocht (op de motor) naar Pampus. Onderweg passeert u de ‘Oude Zeesluizen’, het Muiderslot en de Koninklijke Jachthaven van Muiden.

11:00 uur, bezoek aan Pampus

Er wordt afgemeerd bij het forteiland Pampus waar u van boord gaat voor een bezoek aan het eiland dat onderdeel is van de ‘Stelling van Amsterdam’.

12:15 uur, Lunch aan boord

U komt weer aan boord waar een smakelijke zeilerslunch voor u klaarstaat met:

13:00 uur, zeilen hijsen!

Nu is het tijd om te zeilen! Onderweg serveert de bemanning banketbakkerszoutjes en gemengde noten en drankjes uit de nationale bar.

17:00 uur, terug in de haven

Einde van een heerlijke zeildag en u keert weer terug in de haven van Muiden.

Dit arrangement is inclusief:

Scheepshuur, bemanning & bediening
Koffieontvangst met koek
Lunch
Borrelhapjes
3 drankjes p.p. uit de Nationale bar
Bezoek aan het forteiland Pampus
BTW

Prijs per persoon vanaf € 86,- bij 60 personen
Bij 50 personen €95,- pp.
Bij 40 personen €108,- pp.
Bij 30 personen €129,- pp.
Bij 25 personen €137,- pp.
Bij 20 personen €160,- pp.

* Meerprijs vertrekhaven Amsterdam, IJburg vanaf € 160,- per vaaruur
* Alle gecommuniceerde prijzen zijn inclusief btw


Reviews

We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen en de fantastische dag. We hebben het echt geweldig gehad. Ook Jaap Somsen was geweldig.
Irene Andringa, Sioux LIME
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad. Het weer was goed, het gezelschap leuk, het schip geweldig! Ook de catering was perfect. 
Judith Buurman, Waternet
Dank voor een onvergetelijke dag. Schitterend zeilweer, geweldig schip en perfecte bediening. We hebben er van genoten.
Verjaardagsfeest, 50 jarige met 60 gasten
Ik wil jullie bij deze nog complimenten geven.We hebben echt een super dag gehad! Het weer was natuurlijk heerlijk (alleen jammer dat we bijna geen wind hadden)Het personeel aan boord was erg vriendelijk!En we hebben van onze klanten ook nog terugkoppeling gehad hoe leuk ze de Sail hebben ervaren.Kortom we hebben echt een top dag gehad.
Klantendag N+P Recycling, Maartje Geurts
Hierbij wil ik laten weten dat het helemaal top georganiseerd was. Hele prettige crew aan boord, geweldig schip en een goede cateraar! Nogmaals bedankt voor deze samenwerking en ik zal jullie en De Hoge Wier zeker aanbevelen en zelf in gedachten houden voor een eventueel volgend event.
Mooi Weer BV, Bas van Es
Het was een groot succes, dat kan ook bijna niet anders met het mooie weer natuurlijk.Maar we hebben veel positieve opmerkingen gekregen over het schip en de bemanning.De sfeer was super en iedereen heeft zich uitstekend vermaakt!”
Jubileum uitje Rotary Club Bussum, Marischka Konings (MK Producties)
Hierbij wil ik jullie danken voor de organisatie van het event afgelopen vrijdag. Onze klanten en ook wij zelf hebben het goed naar onze zin gehad.
Relatie uitje ALD Automotive, Piet Heins
We hebben afgelopen zaterdag een hele mooie dag gehad, nogmaals bedankt!
Maurits Bisschop, studentenuitje
We hebben echt een top dag gehad. We organiseren elk jaar een zeiltocht maar dit was wel een van de succesvolste, veel dank daarvoor!
Floyd Bolland, studentenuitje
Wij hebben een topdag gehad. Wat mij betreft was dit een perfect uitje dus tips voor verbetering heb ik niet. Blijf zo doorgaan, top !
Rijkswaterstaat, Joke Rozendaal
Bedankt voor de fijne dag !
Dhr. J. ter Beek
Het was een fantastische dag ondanks het slechte weer.
Theo van Putten, Ernst & Young accountants
Graag willen we jullie bedanken. Het was fantastisch! We hebben echt enorm genoten. Wat een prachtige zeilboot, fijne bemanning, heerlijk eten en we hadden goed weer.
Linda Jansen
Het was een zeer geslaagde dag, zelfs de meest cynische van deze dag gaf maandag aan dat het zeer geslaagd was. Ook de vergadering was een succes en is goed verlopen. Ik heb in ieder geval alleen maar positieve verhalen gehoord!
Catharina de Leur, D66 Amstelveen
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Alles is geheel naar wens verlopen en iedereen was tevreden.
Lisette Eeken, D&A Medical Group
Hierbij willen wij Muiden Maritiem en de bemanning van de Hoge Wier nog hartelijk bedanken voor de fantastische dag afgelopen zaterdag. Het weer zat natuurlijk ongelooflijk mee maar de Hoge Wier was fantastisch, de catering was prima verzorgd en van goede kwaliteit, de bemanning vriendelijk en attent en de indeling van de dag was erg leuk. Kortom we hebben genoten en hadden moeite om te ontschepen rond 19.00.
Roderick Keur en Carolien van Haaster
We kijken terug op een leuke dag op het IJsselmeer. De bemanning heeft zijn best gedaan om iedereen een gezellige dag te bezorgen. Zo met Volendam en Pampus een enerverende dag. Top dat ondanks de windstilte s ’morgens aan het eind van de dag de zeilen nog gehesen zijn.
Personeelsvereniging HIG
Afgelopen vrijdag hebben wij ons bedrijfsuitje gehad, geregeld via Muiden Maritiem. Wij willen jullie via deze weg graag nogmaals bedanken voor de originele invulling, de mogelijkheden en de service! Mede dankzij jullie goede zorgen hebben wij allemaal kunnen genieten van een hele gezellige dag. Bedankt hiervoor.
Gemco Engineers B.V.
Prima faciliteit, bemanning speelt goed in op de wensen van de opdrachtgever. Prima dag gehad.
Ouderdorp Service, Alex Hesling
Many thanks for the fantastic boat journey on Wednesday and for all your organisation, especially the photo in Voldendam which was a big success. All of the guests had a fantastic time and it was great to have good weather.Many thanks and kind regards
LeasePlan Treasury, Neil Carton
Wij hebben een fantastische dag gehad, de boot was geweldig, de catering heel goed. Echt een aanrader! Bedankt voor de fijne dag en de prettige samenwerking.
Sushi Time Workshops, Silvia van Zomeren
Graag willen wij U allen namens onze afscheidnemende directeur en alle medewerkers van harte bedanken voor de enorm gezellige dag aan boord. Het is voor allen een meer dan geslaagde dag geweest. De medewerking vanaf de reservering tot aan het van dek gaan heeft iedereen als prettig ervaren. De koffie, gebak, lunch, borrel inclusief hapjes waren perfect. Het zeilen, het weer en de gehele accomodatie: geweldig. Wij zullen U en uw bedrijf bij onze relaties aanbevelen.
De Nederlandsche Bank, Leo Kaizer
Een onvergetelijke dag, mede door het prachtige weer waardoor het op het water super relaxed was. Bedankt!
De Lage Landen, Paula Lienen
Het was ons jaarlijkse personeels uitje. Ondanks het wat mindere weer heeft iedereen deze dag als zeer positief ervaren. Dit is niet de makkelijkste groep om te vermaken, allemaal verschillende culturen en wensen. Dit is op deze dag uitstekend gelukt.
Jumbo Diemen Zuid, Kees Vlaanderen
Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Anna
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!