BBQ en zeilen@ Muidnemaritiem

Het meest geboekte arrangement! Heerlijk een paar uurtjes zeilen en vervolgens rustig voor anker in de buurt van de haven. Met uitzicht prachtig uitzicht op het Muiderslot. En een smakelijke barbecue met voor ieder wat wils. Meer heb je toch niet nodig voor een fantastische middag of  avond op het water?

Programma zeilen & BBQ arrangement

Vertrektijd in overleg

16:00 uur, ontvangst aan boord

16:30 uur, zeilen hijsen! Borrelhapjes en drankjes worden geserveerd aan dek.

17:30 uur, voor anker

18:00 uur, BBQ aan dek

20:00 uur, terug naar de haven

21:00 uur, einde programma

 

Dit arrangement is inclusief:

Scheepshuur & bemanning
Uitgebreide BBQ
Borrelhapjes
Vrije Nationale bar
BTW

Prijs per persoon vanaf € 86,- bij 60 personen
Bij 50 personen €93,- pp.
Bij 40 personen €103,- pp.
Bij 30 personen €122,- pp.
Bij 25 personen €135,- pp.
Bij 20 personen €157,- pp.

* Alle gecommuniceerde prijzen zijn inclusief BTW

* Meerprijs vertrekhaven IJburg,  Amsterdam = Vanaf € 160,- per uur vaartijd


Reviews:

We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen en de fantastische dag. We hebben het echt geweldig gehad. Ook Jaap Somsen was geweldig.
Irene Andringa, Sioux LIME
Ik wil jullie te bedanken voor de goede zorgen en de gezellige sfeer aan boord. Er waren weinig, maar duidelijke regels. Dat helpt goed bij deze groep. Het eten was lekker en wat fijn dat jullie extra zorg hadden besteed aan de dieetwensen! Het weer zat niet mee, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Het zeilen was daardoor spannend en de collega’s die met stoel en al naar de andere kant van het schip schoven bracht hilariteit. Wij kijken terug op een natte, maar leuke dag, waarbij jullie schip toch wel het hoogtepunt was!
Bedrijfsuitje Cygnific, Merel Homan
Het was geweldig! We hebben echt genoten! Ik heb alleen maar positieve feedback ontvangen.Zeer geslaagde dag dus! Hopelijk tot snel een andere keer!
Personeelsuitje Hill-Rom, Anna Ibrahim
Iedereen was zeer positief over het uitje. Goede bemanning en erg betrokken en tijd om wat uit te leggen over zeilen etc. Compliment. Catering : Goed en gezellig. Eten: Goed, uitgebreid en voldoende. Liep allemaal gesmeerd. Helaas iets teveel wind maar de sfeer was opperbest!
Bedrijfsuitje Gert Snel BV, Gerbrand van Lieshout
Was een prima dag, met enorm veel flexibiliteit van de kant van Muiden Maritiem, vooral wat betreft ophalen van collega’s met de rib!
teamuitje Deloitte Inovation, Wouter Swolfs
Bedankt voor de mooie zeiltocht die we gisteren met Muiden Maritiem hebben mogen maken, we hebben ervan genoten!
Uitje Stichting Accessibility, Tom Lankamp
Complimenten voor de geslaagde middag op het water, top geregeld!
Personeelsuitje DPA Group N.V., Maud Koudijs
Hierbij wil ik jullie nog even bedanken voor de goede organisatie en vooral de bemanning aan boord!Ze waren ontzettend aardig en enthousiast en ook heel prettig was dat ze enerzijds heel sociaal en gezellig met ons waren en anderzijds ook een bepaalde afstand wisten te bewaren (bv tijdens een korte speech of wanneer we als team bij elkaar zaten).En wat een prachtig schip! Bedankt voor het goede advies om toch voor De Hoge Wier te kiezen ivm de ruimte voor de barbecue
Bedrijfsuitje Heerema Marine Contractors Nederland SE, Wendy van der Zijden
Wij waren zeer tevreden over het uitje, dankzij het fantastische weer en de goede service!
Bedrijfsuitje Ilionx, Arnoud Mesken
I would like to take this opportunity to thank you and your ship crew for the sailing trip. Our all team enjoyed it very much!
H.K., bedrijfsuitje
Ik wil u en uw organisatie hartelijk danken voor de leuke tocht en de goed verzorgde barbeque. Ikzelf en (belangrijker) onze gasten hebben ervan genoten. Met vriendelijke groet,
Nieuwland Groen & Milieu, Mark Reefman
De reacties van de collega's waren erg positief omtrent het schip, de bemanning, de verzorging en het varen. De reacties over de rondleiding op Pampus waren wisselend. Niet negatief of zo, de gidsen wisten voldoende te vertellen en waren enthousiaste vertellers. Voor de rest waren we erg tevreden over alles. Alles, inclusief de bbq was top geregeld. Dank daarvoor!
Politie Academie Amersfoort, Kees van Amerongen
Zowel de zeiltocht als de barbecue waren super. Onze hele afdeling was enthousiast over dit uitje.
PGGM, Sanny Wisse
Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Anna
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!