Weekendzeilen @Muiden Maritiem
Book now!
Een weekendje weg dat voelt als een week vakantie!

Voorbeeld programma weekendje weg

Inschepen: vrijdagavond 20.00 uur of zaterdagmorgen. De bemanning stelt zich voor en maakt je wegwijs op het schip.

Zaterdagmorgen: vertrek uit de haven van Muiden of Harlingen. In overleg wordt de vertrektijd bepaald. Er wordt gezeild naar een andere haven. Afhankelijk van weer en wind en van jullie voorkeur kan dit Marken, Volendam, Monnickendam, Edam, Hoorn of Enkhuizen zijn. Jullie mogen zelf actief meehelpen met o.a. sturen, zeilen hijsen en het overstag laten gaan van het schip.

Zondagmorgen: we zeilen terug over het Markermeer richting Muiden. Aankomst en afsluiting in Muiden om ca. 16:00 uur.

Een weekend zeilen is te boeken v.a. € 160,- p.p.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede organisatie van het afgelopen weekend. Het heeft ons aan niets ontbroken en er is prima voor ons gezorgd. Jammer dat we jullie het weer ook niet hebben laten organiseren!
Wim en Nelly
Ik heb begrepen dat een ieder heeft genoten van de twee dagen. Wind en water doen het altijd goed...maar ja, ik ben dan ook een waterman. Bedankt voor alles.
SNS Reaal, Michiel Ruiter
Wij hebben afgelopen weekend het geweldig naar ons zin gehad. Mede door het mooie weer van zaterdag en de harde wind van zondag kwam iedereen goed aan zijn trekken. Vooral de soepele omgang met schipper Erik (en maat Tim) met ons was heel bijzonder. Wij varen dan ook graag nog een keer mee met de jongens.....
Ben Sosef Spuittechniek, Paul Sosef

Muiden Maritiem is onderdeel van de Gouden Vloot. Voor meerdaagse zeilreizen op de Waddenzee kunt u een kijkje nemen op Goudenvloot.nl

Open WhatsApp
Zin om te zeilen?
WhatsApp met Joost
Hoi! Zin om te zeilen, maar nog niet echt een idee hoe en wanneer? Ik denk graag met je mee 😊