Marker Wadden Vistaontwerp@muidenmaritiem

Ontdek de Marker Wadden met ons schip de Hoge Wier! Heerlijk zeilen en vervolgens een prachtige wandeling op de nieuw aangelegde natuureilanden. Dit is zo uniek! 

Een groep bijzondere natuureilanden is herrezen midden in het Markermeer: de Marker Wadden, het nieuwste stukje Nederland. Ze geven een enorme impuls aan de leefomstandigheden voor waterplanten, schelpdieren, vogels en vissen. Zo is hier een waar natuurparadijs ontstaan!

De natuureilanden, aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer, zijn in trek bij talrijke vogels die hier uitrusten of broeden. Prachtig om ze van dichtbij te spotten vanuit de kijkhutten. Bezoek dit heerlijke eiland, maak een wandeling en geniet van de nieuwe natuur.

Wandel over de paden, dwars door het nieuwe moerasgebied, en verken het eiland. Er zijn twee wandelroutes uitgezet, die je de mooiste plekken op het eiland laat zien. De Kustroute op Marker Wadden van ongeveer 7 kilometer brengt je langs de buitenrand van Marker Wadden. Het ene moment geniet je van het serene uitzicht over het Markermeer. Het andere moment loop je midden tussen de luidruchtige vogelkolonies.

Programma Zeilen naar de Marker Wadden:

10:00 uur, ontvangst aan boord

Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en lekkers. De schipper houdt een welkomstwoordje en vertelt kort wat over de geschiedenis van het schip.

10.15 uur, op naar de Marker Wadden!

De zeilen gaan met uw hulp omhoog.

12.00 uur, lunch aan boord

13.00-15.00 uur, bezoek aan de Marker Wadden

Er wordt afgemeerd bij de Marker Wadden. U gaat van boord voor uw excursie van 1,5 uur met excursie-leider (binnenkort mogelijk) of u start zelf uw wandeling.

15.00 uur, boarden

U komt aan boord en we vertrekken weer richting Muiden. Onderweg worden er heerlijke borrelhapjes geserveerd en de bar is geopend.

19.00 uur, de BBQ wordt bereid

Rond deze tijd leggen we weer aan in Muiden en wordt jullie heerlijke BBQ bereid. Muziekje gaat aan, neem een drankje er bij en geniet!

21:00 uur, einde programma

Jullie heerlijke zeildag is ten einde.

Dit arrangement is inclusief:

Scheepshuur & bemanning
Zeilers Lunch
Borrelhapjes
Heerlijke BBQ
BTW

Drankjes worden op nacalculatie berekend.

Prijs per persoon:

€130,- bij 60 personen
€152,- bij 40 personen
€180,- bij 30 personen
€188,- bij 25 personen
€215,- bij 20 personen

* Alle gecommuniceerde prijzen zijn inclusief BTW

* Meerprijs vertrekhaven IJburg,  Amsterdam = Vanaf € 160,-

Op de Vogelvluchtroute op Marker Wadden maak je in vogelvlucht kennis met de nieuwe natuur van Marker Wadden en kun je van de vogels genieten die voedsel zoeken op de slibvelden. Deze route is ruim 3 kilometer lang. Bron: Natuurmonumenten


Reviews:

We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige zorgen en de fantastische dag. We hebben het echt geweldig gehad. Ook Jaap Somsen was geweldig.
Irene Andringa, Sioux LIME
Ik wil jullie te bedanken voor de goede zorgen en de gezellige sfeer aan boord. Er waren weinig, maar duidelijke regels. Dat helpt goed bij deze groep. Het eten was lekker en wat fijn dat jullie extra zorg hadden besteed aan de dieetwensen! Het weer zat niet mee, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Het zeilen was daardoor spannend en de collega’s die met stoel en al naar de andere kant van het schip schoven bracht hilariteit. Wij kijken terug op een natte, maar leuke dag, waarbij jullie schip toch wel het hoogtepunt was!
Bedrijfsuitje Cygnific, Merel Homan
Het was geweldig! We hebben echt genoten! Ik heb alleen maar positieve feedback ontvangen. Zeer geslaagde dag dus! Hopelijk tot snel een andere keer!
Personeelsuitje Hill-Rom, Anna Ibrahim
Iedereen was zeer positief over het uitje. Goede bemanning en erg betrokken en tijd om wat uit te leggen over zeilen etc. Compliment. Catering : Goed en gezellig. Eten: Goed, uitgebreid en voldoende. Liep allemaal gesmeerd. Helaas iets teveel wind maar de sfeer was opperbest!
Bedrijfsuitje Gert Snel BV, Gerbrand van Lieshout
Was een prima dag, met enorm veel flexibiliteit van de kant van Muiden Maritiem, vooral wat betreft ophalen van collega’s met de rib!
teamuitje Deloitte Inovation, Wouter Swolfs
Bedankt voor de mooie zeiltocht die we gisteren met Muiden Maritiem hebben mogen maken, we hebben ervan genoten!
Uitje Stichting Accessibility, Tom Lankamp
Complimenten voor de geslaagde middag op het water, top geregeld!
Personeelsuitje DPA Group N.V., Maud Koudijs
Hierbij wil ik jullie nog even bedanken voor de goede organisatie en vooral de bemanning aan boord! Ze waren ontzettend aardig en enthousiast en ook heel prettig was dat ze enerzijds heel sociaal en gezellig met ons waren en anderzijds ook een bepaalde afstand wisten te bewaren (bv tijdens een korte speech of wanneer we als team bij elkaar zaten). En wat een prachtig schip! Bedankt voor het goede advies om toch voor De Hoge Wier te kiezen ivm de ruimte voor de barbecue
Bedrijfsuitje Heerema Marine Contractors Nederland SE, Wendy van der Zijden
Wij waren zeer tevreden over het uitje, dankzij het fantastische weer en de goede service!
Bedrijfsuitje Ilionx, Arnoud Mesken
I would like to take this opportunity to thank you and your ship crew for the sailing trip. Our all team enjoyed it very much!
H.K., bedrijfsuitje
Ik wil u en uw organisatie hartelijk danken voor de leuke tocht en de goed verzorgde barbeque. Ikzelf en (belangrijker) onze gasten hebben ervan genoten. Met vriendelijke groet,
Nieuwland Groen & Milieu, Mark Reefman
De reacties van de collega's waren erg positief omtrent het schip, de bemanning, de verzorging en het varen. De reacties over de rondleiding op Pampus waren wisselend. Niet negatief of zo, de gidsen wisten voldoende te vertellen en waren enthousiaste vertellers. Voor de rest waren we erg tevreden over alles. Alles, inclusief de bbq was top geregeld. Dank daarvoor!
Politie Academie Amersfoort, Kees van Amerongen
Zowel de zeiltocht als de barbecue waren super. Onze hele afdeling was enthousiast over dit uitje.
PGGM, Sanny Wisse
Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Joost
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!