Boek nu!
Een  ontspannen zeiltocht gecombineerd met een Mediterraanse of Italiaanse kookworkshop en aansluitend diner aan boord. Een streling voor alle zintuigen! 

Voorbeeld programma Zeilen & Koken arrangement

13:00 uur, ontvangst aan boord

Ontvangst door de bemanning met een zonnig drankje. De schipper houdt een welkomstwoordje en vertelt kort wat over de geschiedenis van het schip.

13:30 uur, zeilen hijsen

Het schip verlaat de haven en passeert de Grote Zeesluizen van Muiden en vaart vervolgens langs de Koninklijke Jachthaven en het Muiderslot. Eenmaal buiten de pieren worden de zeilen gehesen. Wie dat leuk vindt mag helpen met zeilen hijsen, sturen en navigeren.

In de middag worden lekkere borrelhapjes geserveerd. De bar is geopend en drankjes worden aan dek geserveerd. We zetten koers naar waar de wind ons brengt…

16:00 uur, start kookworkshop

Na een heerlijke tijd zeilen beginnen we met de kookworkshop. Jullie eigen kok komt aan boord met zijn/haar heerlijke ingrediënten én bijpassende wijnen om de workshop te verzorgen. 

20:00 uur, einde van een heerlijke dag die voelt als een week vakantie!

Als de avond vordert en jullie vers bereide gerechten verorberd zijn is het tijd om naar huis te gaan. Omstreeks 20.00 uur nemen we afscheid en gaan jullie tevreden en voldaan weer van boord.

Dit arrangement is inclusief:

Scheepshuur, bemanning & bediening
Zonnig ontvangst
Kookworkshop & ingrediënten
Bijpassende wijnen
Hapjes en diner
Btw

Prijs vanaf € 250,- per persoon

* Alle gecommuniceerde prijzen zijn inclusief BTW

* Meerprijs vertrekhaven Amsterdam IJburg vanaf € 160,-


 

Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Joost
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!