Wanneer u verwacht dat 1 vergadersessie niet voldoende is. En u het management wat dichter tot elkaar wilt laten komen. Per dag plant u 1 of 2 vergaderingen in, en een zeiltocht van ca. 3 uur. 's Nachts overnacht u in een hotel of aan boord van het schip. Vernieuwend, verfrissend en uniek vergaderen.

Een management bijeenkomst om nooit te vergeten

Voorbeeldprogramma:

Dag 1
09:00 uur, opening programma

Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en huisgemaakte koekjes. De schipper houdt een welkomstwoordje en vertelt kort wat over de geschiedenis van het schip.

09:30 uur, start vergadering of brainstormsessie

U start met uw vergadering, presentatie of training. Er is onbeperkt water, koffie en thee beschikbaar.

14:00 uur, handen uit de mouwen en koppen in de wind

Na de lunch is het tijd om te zeilen! Als u dat leuk vindt dan kunt u helpen met zeilen hijsen, sturen en navigeren. Desgewenst wordt de zeiltocht aangevuld met wat teambuildingopdrachten of een knopenworkshop.

17:30 uur, aankomst in de haven van bestemming, inchecken en dineren

Wanneer jullie zijn aangekomen in de haven, wordt er ingecheckt in het hotel voor de nacht. Vervolgens dineren jullie aan boord, in het hotel of in een restaurant in de haven. Het avondprogramma kan naar eigen inzicht ingevuld worden.

Dag 2
09:00 uur, terug aan boord

Het verloop van de tweede dag is ongeveer gelijk aan de eerste dag en het programma kan naar eigen inzicht ingevuld worden. Aan het einde van de dag zijn jullie weer terug in Muiden of in de volgende haven van bestemming!

Prijs van het arrangement:

Dergelijke managementreizen worden altijd op maat gemaakt en zijn mogelijk vanaf ca. € 210,- p.p.

Was geheel top! Goed verzorgd. Prima en gezellige gastheren, mooie boot.
2 daags management uitje, Jan Boerma, districtsmanager UWV Werkbedrijf Den Haag en Leiden
Ik heb begrepen dat een ieder heeft genoten van de twee dagen. Wind en water doen het altijd goed...maar ja, ik ben dan ook een waterman. Bedankt voor alles.
SNS Reaal, Michiel Ruiter
Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Anna
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!