Hoge Wier@muidenmaritiem.nl

Netwerkbijeenkomst of borrel

Netwerkbijeenkomst of borrel te organiseren?

klipper 3 blauw DSC_0162Wanneer je een netwerkbijeenkomst of borrel wilt organiseren is het best ingewikkeld om een leuke en originele locatie te vinden. Veel is al gedaan en gezien en verre van verrassend. En helemaal jammer is het, wanneer je gasten bij aankomst eerst alle borden moet afscannen om uit te vinden in welk zaaltje jouw borrel of bijeenkomst plaats vindt.

borrel op bootWanhoop niet en kom eens kijken aan boord van onze klipper “De Hoge Wier’. Deze klipper beschikt over een fantastische binnenruimte die zich uitstekend leent voor een borrel of netwerkbijeenkomst. Geheel flexibel in te delen zodat het een passende ruimte is voor verschillende groepsgroottes. Stijlvol design wordt afgewisseld met de ruwe, stalen spanten van het schip. Vanuit de grote bar en keuken worden de lekkerste drankjes en hapjes getoverd. Maar bovenal; de locatie is verrassend, anders dan anders en dat zorgt gegarandeerd voor een hogere opkomst!

En dan hebben we het nog niet eens over Muiden gehad

Muiden De Hoge WierMuiden, ‘een schat van een stad’, ligt centraal in Nederland en daardoor goed te berijden door iedereen. Het centrum van Muiden is heel sfeervol met haar smalle straatjes en oude huizen. Bij mooi weer zindert Muiden van de levendigheid met toeristen, watersporters en gezelligheidsdieren op de terrassen. Een super locatie dus wanneer je je relaties wilt overtuigen naar je borrel te komen!

Lees hier meer informatie over een borrel of bijeenkomst aan boord van De Hoge Wier:

Open WhatsApp
1
Stel hier je vraag!
WhatsApp met Anna
Hoi! Stel hier je vraag, we helpen je graag verder!