Jubileum of pensioen vieren

Maak van een jubileum of afscheid iets speciaals

Wanneer je een (zakelijk) jubileum te vieren hebt, dan wil je dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ook wanneer je afscheid gaat nemen van je collega’s omdat je met pensioen gaat, dan is een feestje op zijn plaats. En omdat het het jouw feestje is, mag jij bepalen wat er gedaan wordt en hoe het gevierd wordt. Toch? En natuurlijk moet het een feestje worden waar iedereen met plezier op terug kijkt.

Samen het water op

Hou je van zeilen, water of buiten zijn, dan is een feest aan boord van één van onze schepen een leuk idee. Samen het water op, er even uit, aan de touwen hangen of met een drankje aan dek. Genoeg gespreksstof en genoeg te beleven. Met zo’n groot schip het water op is voor velen ook nog een nieuwe ervaring. Zo’n zeiltocht voelt als een week vakantie! Hoe leuk is dat? Zijn jullie met een hele grote groep? Dan organiseren we een leuke regatta met meerdere schepen en een plenaire barbecue na afloop voor de zeemansverhalen.

Wil je een jubileum uitje organiseren? Wij helpen je graag!

zeilklipper de hoge wier detail interieurWij helpen je graag met ideeën voor het op originele wijze vieren van een jubileum of pensioen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een programma waarin zowel wat actieve als culinaire elementen verwerkt zijn? Bijvoorbeeld met een kookworkshop aan boord. En een korte rondvaart met een super snelle rib voor diegenen die even willen racen over het water. Of een vaartocht met live muziek op het schip. Een luxe diner aan boord waarbij de chef zelf in de kombuis staat om de heerlijkste gerechten voor jullie te bereiden.  Of een 7 gangen diner? Want een jubileum mag natuurlijk best groots gevierd worden. Heb je zelf al ideeën of ben je nog helemaal blanco? Samen komen we er vast wel uit.

Met pensioen? Een zeiltocht met een prachtig zeilschip is misschien een goed idee!

Waarom? Omdat een schip uitermate geschikt is voor een onvergetelijke dag uit. De schepen hebben een luxe en rijke uitstraling en zijn er al het ware voor gemaakt om van het leven te genieten in een prettige en stijlvolle omgeving.

Open WhatsApp
Zin om te zeilen?
WhatsApp met Joost
Hoi! Zin om te zeilen, maar nog niet echt een idee hoe en wanneer? Ik denk graag met je mee 😊